En este momento estás viendo PRÈVIA | Mantenir les bones sensacions a Sant Cugat

PRÈVIA | Mantenir les bones sensacions a Sant Cugat

L’entrenador del Reus Femení, Marc Mestres, vol que la victòria a domicili aconseguida a la primera jornada davant el Ribes (0-2), lluny de relaxar l’equip, es converteixi en una motivació extra per a continuar sumant diumenge vinent a Sant Cugat. El conjunt barceloní ha acceptat jugar al seu camp davant la impossibilitat de fer-ho a Reus, a causa de la intervenció que s’està duent a terme a la gespa de l’Estadi Municipal.

El Reus jugarà aquest cap de setmana davant unes rivals que van començar molt fortes a casa, golejant el Mira-sol Baco per 4 a 0. Les santcugatenques, dirigides per Arturo Rodríguez, basen el seu joc en una gran solidesa defensiva i mantenen bona part del bloc que la temporada passada va acabar en posicions de mitja taula.

El màxim responsable de la banqueta roig-i-negra podrà comptar amb totes les jugadores disponibles per a l’enfrontament de diumenge.

Deja una respuesta