En este momento estás viendo La Fundació incorpora en pràctiques l’Andrés Romero, estudiant de Periodisme de la URV

La Fundació incorpora en pràctiques l’Andrés Romero, estudiant de Periodisme de la URV

La Fundació Base Reus forma part un any més del conveni de pràctiques amb la Universitat Rovira i Virgiliper proporcionar una experiència laboral als estudiants del darrer curs del grau de Periodisme. Aquest compromís se suma als altres acords que ja s’han dut a terme en els àmbits de la fisioteràpia, de l’activitat física i de psicologia. 

Durant el que resta de la temporada 2021/22, l’Andrés Romero s’incorporarà al departament de comunicació de la Fundació. Aquestes pràctiques seran una eina que permeti l’alumne tenir una visió global de l’àmbit de la comunicació i de les dinàmiques de funcionament del club. 

Des de l’entitat, sempre hem cregut que és imprescindible participar en aquest tipus d’iniciatives perquè els estudiants puguin aplicar i complementar els coneixements adquirits durant la formació acadèmica, i preparar-se de la millor manera possible per exercir activitats professionals.

Deja una respuesta