En este momento estás viendo El Reus Genuine torna de Cadis carregat de bon rotllo

El Reus Genuine torna de Cadis carregat de bon rotllo

El Reus Genuine va completar ahir diumenge, 4 de febrer, una nova Fase de LaLiga Genuine, que es va disputar durant el passat cap de setmana a la Ciutat Esportiva Bahía de Càdiz. Al llarg d’aquests tres dies a terres gaditanes, l’equip ha compartit experiències i bon joc amb Mallorca, Sevilla i Cádiz.

Dissabte va jugar els dos primers encontres d’un cap de setmana intensament ‘Genuine’. En primer lloc, el conjunt roig-i-negre es va enfrontat al RCD Mallorca, al qual aconseguiria vèncer per la mínima (0-1). A la tarda l’equip dirigit per Jordi Tobías es va enfrontar al Cádiz CF, amb el qual es va viure un autèntic partidàs malgrat caure per un contundent (4-0).

Després d’aquest partit els cracks del Reus Genuine van participar en el #GenuineConAje, l’objectiu del qual era trobar al club amb la millor disfressa de tots els participants.

A la jornada d’ahir va ser el torn del Sevilla CF, amb qui el Reus va disputar l’últim partit d’aquesta segona fase, que va guanyar l’equip sevillà (0-2).

Aquest dilluns els jugadors ja s’han entrenat al Camp Annex a l’Estadi, amb ganes de que arribi ja la Tercera Fase de la Millor Lliga del Món.

Deja una respuesta