En este momento estás viendo Lectura del Manifest amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Lectura del Manifest amb motiu del Dia Internacional de les Dones

El passat diumenge, abans del partit davant el FC Tarraco, va tenir lloc a l’Estadi Municipal la lectura del Manifest amb motiu del Dia Internacional de les Dones que celebrem avui, 8 de març. Una de les capitanes de l’equip roig-i-negre, Natàlia Álvarez, va ser l’encarregada de llegir el text. L’objectiu és visibilitzar el paper de les dones a l’esport, lluitar per la igualtat i condemnar totes les violències a què es veuen sotmeses. 

Manifest:

“El proper dia 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones per reivindicar el feminisme i denunciar un sexisme que intenta perpetuar-se amb diferents formes, també en el món de l’esport..

El Dia Internacional de les Dones és una jornada de reivindicació per a la lluita pels drets, la igualtat d’oportunitats, l’equitat i la justícia.
Les reivindicacions d’aquest dia són les de cada dia. La nostra lluita és constant. Lluitem per eliminar estereotips contra la discriminació laboral i salarial, contra la violència masclista, però sobretot per construir un canvi per a la plena igualtat d’oportunitats entre dones i homes.
Sempre fins a guanyar el canvi profund que ens durà a l’equitat.”

VOLEM SER LLIURES, NO VALENTES.
IGUALTAT JA
!!!

Deja una respuesta