En este momento estás viendo El Reus Femení rep el Morell aquest diumenge a l’Estadi

El Reus Femení rep el Morell aquest diumenge a l’Estadi

El primer equip femení rep el CD Morell aquest diumenge (16:00 h) en un partit molt important de cara a definir el lideratge del Grup 1. Les roig-i-negres tornen a la lliga després del pont contra un rival directe per l’ascens. Actualment, el Reus és tercer amb dos partits menys que les del Tarragonès, i buscarà la victòria per seguir al capdamunt.
L’últim partit que van jugar les roig-i-negres, va ser com a visitants a Vilanova, en partit que va acabar amb 3-3 amb remuntada del Reus després d’anar perdent per 3-0, amb gols d’Ivet Muria i doblet d’Irati Lazkano. La victòria per a les de Marc Mestres significaria un pas de gegant per poder ser líders, faltant per jugar un partit contra el Cubelles que es jugarà el proper 15 de desembre a les 20:30h. L’equip compta amb 5 partits guanyats, 1 empat i cap derrota, i és l’únic conjunt invicte del grup 1 de Segona Divisió Catalana. El matx es jugarà a l’Estadi Municipal davant l’afició reusenca, amb la novetat de la incorporació de Marina Ramos, que torna a l’equip després d’estar uns mesos fora per estudis, i les altes mèdiques d’Anna Moreno i Núria Albarrán.

Deja una respuesta