En este momento estás viendo La Fundació col·labora amb Open Europe en la recollida de medicines i aliments pel conflicte d’Ucraïna

La Fundació col·labora amb Open Europe en la recollida de medicines i aliments pel conflicte d’Ucraïna

Arran dels esdeveniments succeïts durant aquest darrers dies, la Fundació fa una crida a les families dels nostres jugadors i jugadores per oferir ajuda als qui ho necessiten en el conflicte d’Ucraïna.

Podeu portar medicines i aliments com menjar en llauna, llet infantil, llet en pols, xocolata, fruits secs, galetes, cafè, sucre, arròs, pasta, etc.

Ho podeu portar al Camp Annex el dia d’entrenament o dissabte al matí.

El material recollit serà lliurat a Open Europe, una organització sense ànim de lucre que treballa per a fer possible que joves i adults, que treballen en l’àmbit de la joventut, puguin participar en programes europeus.

Aquesta organització també fa la crida urgent de la necessitat de famílies d’acollida: dones amb nens i gent gran, per donar solució d’habitatge a les persones que fugen de la guerra d’Ucraïna: solidaritat@openeurope.es

Deja una respuesta