En este momento estás viendo Torna el futbol amateur a l’Estadi Municipal

Torna el futbol amateur a l’Estadi Municipal

Ahir es va celebrar a l’estadi la tercera edició del Torneig Ciutat de Reus en el que va participar el nou CF Reddis, un nouvingut projecte de futbol que arrenca aquesta temporada a segona catalana.

Aquesta ha estat edició especial, ja que després de gairebé tres anys s’ha tornat a gaudir del futbol masculí amateur a la ciutat. Però no tan sols això, ja que també es va inaugurar el projecte de futbol femení amateur de la fundació. L’Ajuntament de Reus va formar part de l’acte, i van ser els que van entregar el trofeu als guanyadors i les medalles a tots els participants.

El Reddis va jugar, per primer cop, a l’estadi que serà el seu camp durant la Lliga, i va ser un molt bon inici, ja que l’equip va aconseguir mantenir la porteria a 0 durant tot el partit davant d’un rival molt difícil i d’una categoria superior com és la UE Rapitenca.

Va ser un partit intens, amb una primera part on la Rapitenca va tenir més possessió, però, tot i això, no va aconseguir anotar. El Reddis es va mostrar fort, contundent, i no va posar les coses fàcils a l’equip rival. Va mostrar un gran joc tant ofensiu com defensiu, i va crear ocasions perilloses, sobretot en el segon temps, on el partit va ser molt més obert.

L’equip va començar amb Alex, Aleix, Jordi, Álex, Raul, Uri, Cholo, Pau, Erik, Blasi, i Álvaro. I va anar rotant per tal que tots els jugadors disponibles tinguessin minuts.

Al minut 12 la Rapitenca va tenir una primera i molt bona oportunitat, que finalment va acabar a les mans d’Alex Rodenas. Sis minuts després, el Reus també va tenir una gran ocasió que finalment va acabar sortint fora. La dinàmica va seguir, i els dos equips van mostrar-se ambiciosos i amb ganes d’arribar a porteria.

Durant el segon temps el Reddis va sortir molt més segur, fort, i compacte. Va aconseguir tenir molt més la pilota i crear perill. Finalment, el partit va acabar 0-0, i es va decidir qui seria el guanyador amb una tanda de penals, que els reusencs van perdre quan el porter de l’equip visitant va aturar el 5è xut.

L’evolució durant aquesta pretemporada és molt positiva, cada vegada el Reddis és un projecte més sòlid. Aquest divendres l’equip jugarà el seu últim partit abans de l’inici oficial de la competició davant el Moja CF.

L’alcalde de la ciutat està molt satisfet d’aquest nou projecte de futbol, i dona les gràcies a tots els clubs, entitats, i públic que està donant suport a aquest nou projecte de futbol a la ciutat. «Estem veient un partit de qualitat i la gent està gaudint. Tots plegats anirem avançant, i demano que l’afició vingui a l’estadi municipal a veure aquest equip que avui ens està sorprenent davant d’un rival de categoria superior».

Més de mil persones van assistir per veure tant el femení amateur com el Reddis, tot un èxit. Josep Cuerva recalca «Estem molt contents de rebre el suport de tota la ciutat. Ara la gent ha de seguir unida, perquè si anem tots de la mà, seguir que els èxits arribaran».

Deja una respuesta