En este momento estás viendo PRÈVIA | Segueix la lluita del Juvenil Femení per la permanència

PRÈVIA | Segueix la lluita del Juvenil Femení per la permanència

Després d’aconseguir la segona victòria de la temporada al camp del Girona, les roig-i-negres volen donar continuïtat a les bones sensacions mostrades el passat cap de setmana. Amb la mirada posada en la permanència, l’equip entrenat per Pau Segura lluitarà les jornades que resten per acabar la lliga de la millor manera possible i aconseguir l’objectiu.

Aquest diumenge, el Juvenil Femení s’enfrontarà a un clàssic de la categoria, la Damm. El partit es jugarà al camp annex de l’Estadi a les 12:30 h. Les rivals d’aquest cap de setmana són les quartes classificades de la competició amb 22 punts i encara tenen possibilitats de guanyar la lliga. Com és evident, es tracta d’un equip fet per aspirar a la primera posició i és un conjunt molt difícil de batre, però les roig-i-negres afronten amb confiança aquesta jornada amb ganes d’encadenar una segona victòria seguida.

Deja una respuesta