En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria treballada del Reus davant d’un gran Tarraco (3-0)

CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria treballada del Reus davant d’un gran Tarraco (3-0)

Les tarragonines, molt intenses en defensa des del primer minut, han fet suar de valent a les roig-i-negres a l’Estadi Municipal.

El Reus Femení, amb les baixes de darrera hora d’Anna Moreno i Nat Álvarez, ha aconseguit un nou triomf que li permet seguir una setmana més al capdavant de la taula.
El matx no ha començat bé per a les locals, que han vist com la pressió individual del Tarraco ofegava, una vegada i una altra, els intents d’organitzar el seu joc ofensiu. Tot i això, en la primera jugada en què les roig-i-negres han passat de mig camp amb la pilota controlada, Irati Lazkano s’ha inventat una passada en profunditat que Marina Ramos ha convertit en el primer gol del partit. Amb aquest mínim avantatge s’ha arribat al descans.
La segona meitat ha vist a un Reus molt diferent, sòlid en defensa i amb un joc ofensiu més vertical que ha sabut treure profit de la velocitat d’Irati i Carme Cendra. Al quart d’hora de la represa, ha estat la mateixa Carme Cendra qui ha disputat una pilota a la frontal i ha engaltat un fort xut que ha superat Mariel. Només deu minuts després, Carla Vázquez ha culminat una ràpida jugada per la banda dreta amb un xut creuat ajustat al pal llarg que feia pujar el (3-0) al marcador. Les jugadores tarragonines s’han quedat amb una jugadora menys en el 75′, a conseqüència de l’expulsió de Nayara després d’una forta entrada sobre Irati Lazkano.

Amb aquesta nova victòria, quinzena de la temporada, el primer equip es manté líder provisional de la classificació una setmana més, amb 46 punts en 17 partits, a tres del segon, Morell, que ha descansat per la retirada del seu rival d’aquesta jornada, la UD Tancat.

Abans del partit s’ha llegit un manifest per reivindicar el feminisme i denunciar el sexisme en el món de l’esport, amb motiu del Dia Internacional de les Dones que es celebra el proper 8 de març.

Deja una respuesta