En este momento estás viendo El Juvenil cau al camp del Sant Just (2-0)

El Juvenil cau al camp del Sant Just (2-0)

Els roig-i-negres han perdut el lideratge després de la derrota d’aquest passat diumenge

L’equip entrenat per Marc Carrasco afrontava una nova jornada estant al capdavant de la classificació. Necessitaven els tres punts per a seguir allà dalt i mantenir distàncies amb els seus perseguidors. Però el Juvenil es va topar amb un combatiu Atlètic Sant Just, que va incomodar els roig-i-negres amb el seu plantejament.

De fet, la primera jugada de perill va arribar per part dels locals al minut 2, amb un xut des de l’àrea petita que va aturar Jordi Roca, que prèviament havia deixat la pilota morta en un refús. El Juvenil, acostumat a dominar a través de la pilota, va veure com l’Atlètic Sant Just va guanyar-los en intensitat i es van fer amb la possessió. Estaven ben plantats al camp, amb tres centrals i dos carrilers que van fer molt de mal a la defensa roig-i-negra, que va començar amb molts errors i imprecisions al darrere.

El Sant Just seguia atacant, i al minut 15 va gaudir d’una nova ocasió amb un remat des del punt de penal que va aconseguir desviar un defensor a córner. La primera bona jugada amb pilota del Juvenil no va arribar fins al minut 20, que va acabar amb una diagonal d’Estanis des de l’esquerra i el seu xut al primer pal va sortir per la dreta del porter rival. Deu minuts després, el davanter va tenir una nova ocasió per marcar, aquest cop de falta, però es va trobar amb una gran intervenció del porter local.

El conjunt barceloní va tornar a imposar-se al camp i va arribar de nou amb perill a la porteria reusenca amb un xut del carriler dret que va sortir fregant l’escaire dret. Aquesta ocasió seria un avís previ al gol, que va arribar al minut 44 en un servei de falta lateral que Jacob Andre Muatxipanda va enviar al fons de la xarxa.

El segon temps va començar amb l’1-0 favorable a l’Atlètic Sant Just, fet que obligava el Juvenil a anar a l’atac per remuntar el partit. I així va ser, els roig-i-negres van dominar la pilota des de bon principi i van disposar d’una ocasió en els primers minuts, amb un centre d’Estanis que va rematar de cap un central per sobre del travesser. Eren bons minuts per part dels roig-i-negres, però al minut 61 va arribar el segon gol dels locals. Hector Fernández va finalitzar un contraatac pel pal curt i Jordi Roca no va poder fer res. Amb el 2-0, el partit es va posar costa amunt per a l’equip reusenc, que tot i tenir la pilota durant tota la segona part no va aconseguir crear cap ocasió clara de gol fins als minuts de descompte, amb un remat de cap de Pau Nel·lo que va blocar el porter sense dificultats.

Aquesta derrota suposa un cop dur per al Juvenil, que ha caigut a la segona posició, tot i que es troba a només un punt del líder, el Castelldefels. Només queden dues jornades, contra Cornellà i Ciudad Cooperativa, però encara és possible.

Atlètic Sant Just FC: Arnau Martínez, Víctor Pardo, Mamadou Sow, Joan Creus, Marc Hernandez, Mark Sorroche, Eloi Mateo, Jacob Andre Muatxipanda, Hector Hernández, Jordi Fernández i Xavier Platero (Josep Llorens, Antal Yaakobishvili, Eric Ortega, Marcel Verdaguer, Gustavo Reinke)

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil A’: Jordi Roca, Xavier Borges, Mohamed El Ouahabi, Pau Nel·lo, Raul Melo, Llorenç Sendrós, Jonathan Heredia, Maikel Jiménez, Jesus Grau, Estanislau Pedrola i Alvaro (Carlos Yeste, Daniel Fernández, Sergi Vega, Ferran Calatayud, Yago Sánchez, Oscar Gesti, Pol Capella)

Gols: Jacob Andre Muatxipanda (44′) i Hector Fernández (61′)

Targetes: Josep Llorens (66′), Marcel Verdaguer (75′) i Xavier Platero (89′) / Llorenç Sendrós (47′), Alvaro (74′) i Sergi Vega (89′)

Deja una respuesta