En este momento estás viendo PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus Femení rep la visita del FC Tarraco

PRÈVIA REUS FEMENÍ | El Reus Femení rep la visita del FC Tarraco

Després d’un mes de febrer on l’equip ha aconseguit sumar 9 punts dels 9 possibles, amb dues victòries a domicili davant Tancat (0-7) i Cubelles (0-5) i una a l’Estadi contra el Subirats (5-1), les roig-i-negres dirigides per Marc Mestres i Marta Pifarré comencen aquest mes de març enfrontant-se a un dels rivals de més entitat de la categoria i un autèntic club de futbol popular: el FC Tarraco.

Les tarragonines, terceres a la classificació, han estat un dels rivals més durs que s’ha trobat el Reus en el que portem de lliga. El partit d’anada, jugat al Municipal Antonio Ortega Parejo de Camp Clar el passat mes de novembre, va finalitzar amb un ajustadíssim (1-2) gràcies a un gol d’Irati en els darrers compassos del matx. Aquesta vegada, el Tarraco ve de golejar al Cubelles per (11-0) i de ben segur que voldrà enganxar-se a la lluita pel lideratge obtenint un bon resultat a l’Estadi.

El partit, a més, servirà com a presentació de la nova samarreta pre-partit amb el patrocini de l’empresa ON CBD.

La nova samarreta serà presentada diumenge abans del partit.

Deja una respuesta