En este momento estás viendo CRÒNICA REUS JUVENIL | Es trenca la bona dinàmica a Sant Boi

CRÒNICA REUS JUVENIL | Es trenca la bona dinàmica a Sant Boi

L’equip juvenil viatjava ahir diumenge a Sant Boi a la recerca de la cinquena victòria consecutiva. La desena jornada es disputava al camp del Santboià, un camp complicat i davant un rival directe per la lluita de les primeres places.

El primer gol dels locals va arribar de córner, una bona centrada a l’àrea que va rematar sense marca el central. Tot i el 0 a 1 al marcador, el partit continua igualat sense cap dominador clar. Però, pocs minuts després del primer gol arriba el segon dels locals. Una bona centrada a l’àrea del lateral al primer toc, li cau al davanter centre per rematar i ampliar distancies.

A partir del segon gol, els reusencs van reaccionar i van pujar la pressió al camp rival per capgirar el marcador, van obtenir ocasions clares de gol sense gaire fortuna. Roger Coll va tenir una ocasió clara davant del porter per marcar el 2 a 1, però malauradament la pilota es va estavellar contra el pal i el rebot va anar a parar a les mans del porter. Una altra ocasió clara la va tenir Sebastián Romero amb una bona rematada de cap que va ser aturada pel porter.

Els dos equips marxen al vestidor amb un 2 a 0 que no reflectia gaire bé el joc de la primera part. Ja a la segona meitat, els roig-i-negres van sortir en cerca del gol amb un plantejament més ofensiu que al primer temps. Tot i tenir la possessió, no es creaven ocasions clares de gol. No va ser fins al final del partit, al minut 84 que arribava el gol dels reusencs. Una assistència de Denis Fopiani cap a Magí Solé que definia creuant la pilota al segon pal.

El xut d’energia pel gol que escurçava distancies i les esperances de l’empat s’esvaïen ràpidament pel tercer gol del Santboià que sentenciava el partit. Una pilota a l’esquena de la defensa deixava sol al màxim golejador de la lliga per batre el porter roig-i-negre i acabar el partit amb un 3 a 1.

Amb aquesta derrota, el Santboià supera al Reus per un punt a la classificació i actualment els de Marc Vela es troben cinquens amb 18 punts. El cap de setmana vinent no hi haurà partit a causa del descans lliguer.

Crònica de Ferran Iglesias

Deja una respuesta