En este momento estás viendo CRÒNICA JUVENIL | El Juvenil cau de forma cruel contra el F.C. Barcelona (1-2)

CRÒNICA JUVENIL | El Juvenil cau de forma cruel contra el F.C. Barcelona (1-2)

Derrota injusta dels roigs-i-negres que no poden transformar el bon joc en resultats

Els reusencs, que venien d’encadenar dues derrotes consecutives fora de casa, rebien la visita del líder amb la necessitat d’obtenir un bon resultat per agafar aire en la lluita per la permanència. 

Els de Mia Guasch van fer notar aquesta necessitat des del primer minut amb una gran pressió, que va aconseguir que l’equip li disputés la possessió al F.C. Barcelona. Al minut 20, en conseqüència d’aquesta pressió, el porter blaugrana regalava la pilota a Roger Coll i aquest provava un xut llunyà que a punt va estar de sorprendre els culers. 

Els minuts avançaven i era el Reus qui proposava les ocasions més clares, al minut 29, un córner rematat per Raül Melo passava fregant el pal. En la següent jugada, després d’una bona combinació, Llorens Sendrós assistia amb el cap a Sergi Folch que, amb un control excel·lent, es quedava sol contra el porter. El davanter va buscar el gol amb una vaselina, però no va poder col·locar el remat entre els tres pals. 

El primer temps va acabar amb molt bones sensacions pels reusencs, que van tindre més apropaments perillosos i van dificultar al màxim el joc dels barcelonins.

A la represa la dinàmica del partit va canviar, prop del minut 60, el Barça va començar a enllaçar jugades amb més facilitat, tancant per moments als de Reus en el seu propi camp. Aquest domini es va acabar concretant al minut 80, en una centrada lateral des de la dreta, la pilota rebotava en un defensor roig-i-negre i quedava a plaer perJan Molina, que posava el 0 a 1 al marcador pels del Barcelonès.

El Juvenil, però, va reaccionar buscant el gol de l’empat i, al minut 89, en una sacada de banda, Raül Melo pentinava la pilota a l’àrea per a que Sergi Folch fes l’empat amb un gran gol de testa, 1 a 1. Poc després, en el minut 92, Lluís Vilanova veia la vermella directa després de rebre una falta d’un defensor barceloní, que era amonestat ambtargeta groga.

Ja amb un més, en l’última jugada del partit, Biel Vicens posava l’1 a 2 definitiu pel F.C. Barcelona en una bona jugada per banda dreta. 

Amb aquest resultat, els de Mia Guasch encadenen tres derrotes consecutives i se situen tretzens en zona de descens. La posició a la taula no fa justícia al bon joc dels roigs-i-negres, que buscaran retrobar la bona dinàmica a casa contra el Llagostera.

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil’: Jordi Roca, Sergi Roca, Llorenç Sendrós, Pau Nel·lo, Raül Melo, Ferran Calatayud, Roger Coll, Sergi Vega, Sergi Folch, MaikelJiménez i Jonathan Heredia (Xavier Borges, Rubén Martínez, Ricard Álvarez, Daniel Rodrigo, Marc Cano, Lluís Vilanova)

F.C. Barcelona: Aaron Alonso, Pablo López, Sergi Domínguez, Álvaro Cortés, Niko Takahashi, Gerard Hernández, Nil Calderó, Antonio Caravaca, Hugo Alba, Jan Molina i Antonio Martín (Ricard Pulido, Aron Yaakobishvili, Denis Cruces, Joan Anaya, Biel Vicens, Cristóbal Muñoz i Jorge Javier Espinal)

Gols: Sergi Folch (89’) / Jan Molina (80’) i Biel Vicens (89’)

Targetes: Jordi Roca (89’), Pau Nel·lo (89’) i Lluís Vilanova (89’ TV) / Sergi Domínguez (89’) i Cristóbal Muñoz (89’)

Deja una respuesta