En este momento estás viendo PRÈVIA JUVENIL | El Juvenil rep la visita d’un ‘Barça’ líder

PRÈVIA JUVENIL | El Juvenil rep la visita d’un ‘Barça’ líder

Els roigs-i-negres afronten el partit ajornat contra el F.C. Barcelona en plena lluita per mantenir-se a la Lliga Nacional Juvenil. Després de sumar dues derrotes consecutives fora de casa, l’última per 3 a 2 al camp de la Damm, l’equip de Mia Guasch buscarà transformar en resultats el bon joc realitzat fins ara. Els de Reus se situen dotzens empatats a 23 punts amb el Mataró, que marca el descens, tot i que la distància que separa els separa del vuitè, l’Espanyol, és de tan sols 6 punts.

Aquest dissabte a les 12 h, davant el F.C. Barcelona, l’equip lluitarà per aconseguir la segona victòria consecutiva a l’Estadi Municipal Reddis. Els blaugranes, però, venen en una bona dinàmica després de golejar al Manlleu i l’Olot per 4 a 1 i 0 a 4 respectivament. Tot i això, l’ajustat resultat de l’anada, on els barcelonins van vèncer per 1 a 0, fa preveure un partit molt disputat on els reusencs ho donaran tot.

El F.C. Barcelona ocupa la primera plaça a la classificació de la Lliga Nacional Juvenil amb 42 punts, 4 per sobre del segon classificat, el Girona, que en té 38 amb un partit disputat menys. La Fundació Futbol Base Reus se situa a 19 punts dels del Barcelonès. 

Deja una respuesta