En este momento estás viendo CRÒNICA | Nova victòria del Reus a Cubelles (0-5)

CRÒNICA | Nova victòria del Reus a Cubelles (0-5)

Les jugadores roig-i-negres van superar un Cubelles amb moltes baixes

El Reus Femení va plantejar un partit molt seriós, tot i les baixes de darrera hora de Raquel Sánchez i Anna Moreno, per aconseguir dissabte a Cubelles un nou triomf per mantenir-se al capdavant de la classificació.

El matx es va posar de cara ben aviat, amb un doblet d’Irati Lazkano en els minuts 6 i 11 de partit. La davantera de Bergara suma ja 40 gols aquesta temporada i es manté en un estat de forma excepcional. Un quart d’hora més tard, en el 27′, Mireia García s’encarregava de fer pujar el tercer transformant una pena màxima comesa sobre Marina Ramos.

El domini del Reus va continuar després del descans. Les de Marc Mestres van marcar dos gols més, un de Marina Ramos només començar la segona part i el cinquè fruit d’una forta canonada d’Esther De Manuel que Núria Alba no va poder aturar.

Amb aquest nou triomf, el catorzè de la temporada, el primer equip es manté líder provisional de la classificació una setmana més, amb 43 punts en 16 partit i a sis del segon, Morell, que ahir va golejar al RTV a Reus (1-11).

Deja una respuesta