En este momento estás viendo Nou organigrama de l’àrea esportiva

Nou organigrama de l’àrea esportiva

La Fundació està treballant ja per millorar el model de gestió de l’àrea esportiva per a la temporada vinent. En aquest sentit, s’ha ampliat l’equip de treball per a la planificació i gestió del futbol formatiu, amb la incorporació de l’àrea de metodologia com a principal novetat.
L’organigrama queda distribuït de la manera següent:

Marc Carrasco es manté com a responsable de l’àrea d’equips, on és també coordinador de Futbol 11. Joaquin Izquierdo, Sergi Serra i David Sangrà continuen com a coordinadors de Futbol 7, Futfem i Futbol Inclusiu, respectivament. Marc Vela segueix com a responsable de captació mentre que Mia Guasch, fins ara segon entrenador del Juvenil A, passa a liderar la nova àrea de metodologia, una aposta de l’entitat per reforçar la qualitat, amb l’objectiu clar d’unificar la programació formativa, trobant el nexe d’unió entre tots els cossos tècnics de l’entitat i consolidant una estructura comú entre totes les plantilles del futbol formatiu.
L’àrea d’entrenaments específics continuarà comptant amb Paco Rodri per a coordinar els entrenaments de porters i amb el psicòleg José Manuel Valle com a responsable de psicologia de l’esport.

Deja una respuesta