En este momento estás viendo PRÈVIA | El Juvenil visita el camp de la Damm

PRÈVIA | El Juvenil visita el camp de la Damm

Després de la derrota per dos gols a zero al camp del Cornellà, els de Mia Guasch buscaran retrobar les bones sensacions en el seu segon partit consecutiu fora de casa. El Juvenil Nacional es troba a l’onzena plaça amb un punt d’avantatge sobre la zona de descens, per la qual cosa, d’aquí a final de temporada qualsevol punt és or pels roigs-i-negres.

Diumenge a les 20 h s’enfrontaran a la Damm, que ve en una mala dinàmica de resultats. Els de Barcelona han perdut tres partits consecutius per 1 a 0  i només hanaconseguit fer un gol en les últimes quatre jornades. Tot i això, el resultat de l’anada, on els reusencs van perdre per quatre gols a zero a casa, indica el gran potencial de l’equip de Nou Barris, que sortirà amb ganes de trencar la mala ratxa particular.

El C.F. Damm és l’equip menys golejat de la categoria amb només 16 gols en contra en dinou jornades disputades. Se situen a la cinquena plaça de la classificació de la Lliga Nacional Juvenil amb 32 punts, nou per sobre de la Fundació. 

Deja una respuesta