En este momento estás viendo «No et desconnectis»

«No et desconnectis»

Malgrat que la situació actual és complicada, la família roig-i-negra continua treballant de valent. Per això, els preparadors físics de la Fundació Futbol Base Reus, Mia Guasch i Carlos Allés, s’han proposat que «No et desconnectis» i han preparat una sèrie d’exercicis per mantenir-vos endollats fins que es pugui tornar al verd.

Els videos, que es van enregistrar aquesta setmana a l’Estadi Municipal seguint totes les mesures que inclou el protocol de seguretat i prevenció contra la Covid-19, es faran arribar a tots els jugadors i jugadores aquest dijous i divendres a través dels coordinadors de les diferents etapes (Futbol 7, Futbol 11 i Futfem) i es penjaran també a les xarxes socials de la Fundació.

El format de les sessions destinades a Futbol 7 consta d’un escalfament, set tasques principals i un repte, a més de dos exercicis específics per categoria aleví. Pel que fa al Futbol 11, la sessió consta de diferents circuits i exercicis per potenciar força i desplaçament.

Deja una respuesta