En este momento estás viendo COASA i la Fundació, units pel Genuine

COASA i la Fundació, units pel Genuine

La Fundació Futbol Base Reus i COASA han signat aquest matí l’acord de patrocini per a la temporada 2019/20 de l’equip Genuine, en un acte que ha comptat amb la presència de Daniel Asensio, Director General de COASA i Xavier Castro, president de la Fundació.

Daniel Asensio i Xavi Castro en el moment de la signatura.

COASA, empresa constructora creada l’any 1982, té una sòlida presència en el sector de l’edificació industrial i l’obra pública a escala provincial.

El logo del patrocinador lluirà a la màniga de la samarreta de l’equip Genuine.

Amb aquest acord, l’entitat roig-i-negra i l’empresa constructora aposten per reforçar el seu lligam pel que fa al Genuine de cara al curs que ara comença, on el conjunt roig-i-negre seguirà competint a LaLiga.

Deja una respuesta