En este momento estás viendo Som de Nacional! (1-1)

Som de Nacional! (1-1)

La familia roig-i-negra està de celebració i no és per menys. El Juvenil ha aconseguit l’ascens a la Lliga Nacional Juvenil, després de coronar-se com a campions del Grup 1 de Preferent. Els de Marc Carrasco ho van aconseguir a l’última jornada de competició, que es va jugar aquest passat dissabte al camp del Ciutat Cooperativa, en un partit molt disputat i que va tenir emoció fins a l’últim minut.

El Juvenil, conscient que una victòria els faria no dependre de cap resultat extern, va voler aconseguir els tres punts des de bon inici. Van ser uns primers minuts intensos per part dels reusencs, que van dominar la pilota i van gaudir de les primeres ocasions de perill. Al minut 13, Estanis va centrar a l’àrea, on Maikel va aconseguir rematar però el seu xut no va trobar els tres pals. Cinc minuts després, seria Sergi Vega qui provaria un xut creuat dins de l’àrea, i en aquest cas es va topar amb el porter rival. Aquest bon joc dels roig-i-negres acabaria donant fruits al minut 23 amb un autèntic golàs d’Estanis. El davanter va fer la seva particular diagonal des de banda esquerra i des de la frontal va col·locar la pilota a l’escaire, un xut imparable per al porter. Amb l’1-0, el Juvenil va seguir dominant, però es va arribar al descans sense que el marcador es mogués.

La segona part va començar amb un guió diferent. El Ciutat Cooperativa va voler ser amo de la pilota, ja que volien remuntar el partit. De fet, la primera ocasió va arribar per part dels locals amb un xut des de fora de l’àrea que va sortir per l’esquerra de la porteria. El Juvenil, que volia conservar el resultat, es va replegar bé i va saber castigar al rival amb contraatacs ràpids. Al minut 7, va arribar la primera amb un eslàlom d’Estanis després d’una recuperació al mig camp, el davanter va aconseguir desfer-se del porter, però el seu xut el va treure un defensa a la línia de gol. Durant els minuts següents, el conjunt reusenc va gaudir de quatre ocasions més per sentenciar el partit, però no va ser el cas.

I això ho van acabar pagant car, ja que al minut 33, el Ciutat Cooperativa aconseguiria empatar el partit en el seu primer xut a porta. El gol va ser obra de Lucas Figueiredo, que va aprofitar un rebot dins de l’àrea per batre a Jordi Roca i posar l’1-1 al marcador. Els últims deu minuts van ser trepidants, ja que els locals volien fer el segon i els roig-i-negres intentaven aguantar el resultat. Amb els nervis a flor de pell, les imprecisions i la precipitació van fer acte de presència en tots tos equips.

Finalment, el partit va acabar amb el definitiu empat a 1, que amb l’empat del Castelldefels, el màxim perseguidor dels reusencs, proclamava al Juvenil com a campió de lliga. El treball i l’esforç que ha fet l’equip de Marc Carrasco aquesta temporada ha acabat recompensat amb l’ascens a la Lliga Nacional, el gran objectiu marcat a principi de temporada. No ha estat gens fàcil, ja que ha sigut una competició molt disputada fins al final i a més, s’ha de tenir en compte les circumstàncies que van obligar a aturar la lliga i que va minvar la preparació de l’equip. Tot i això, els roig-i-negres han fet una temporada excepcional que els ha permès per acabar en la posició més alta de la classificació.

Ciutat Cooperativa CF: Mamadou Doumbia, Ismael Casas, Iker Moreno, Mario Hernández, Iker Romero, Sergi Arija, Dario Moreno, Julio Gabriel Becheru, Raul Martínez, Lucas Figueiredo i Roger Viñuela (Ivan Díaz, Alex Ventura, Kamal El Yakoubi)

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil’: Jordi Roca, Llorenç Sendrós, Mohamed El Ouahabi, Pau Nel·lo, Raul Melo, Oscar Gesti, Jonathan Heredia, Maikel Jiménez, Sergi Vega, Estanislau Pedrola i Alvaro (Carlos Yeste, Daniel Fernández, Xavier Borges, Ferran Calatayud, Yago Sánchez, Pol Capella, Jesus Grau)

Gols: Lucas Figueiredo (80′) / Estanislau Pedrola (23′)

Targetes: Roger Viñuela (36′), Mario Hernández (68′) i Raul Martínez (76′)

Deja una respuesta