En este momento estás viendo PRÈVIA | El Reus Femení rep al Subirats

PRÈVIA | El Reus Femení rep al Subirats

Després d’aconseguir la sisena victoria consecutiva diumenge al Vendrell davant el Tancat, les noies dirigides per Marc Mestres i Marta Pifarré volen mantenir la bona ratxa aquest diumenge a l’Estadi contra el Subirats. 

El Reus s’enfrontarà aquest cap de setmana a l’onzè classificat del seu grup, la Unió Esportiva Subirats. Les de l’Alt Penedès no han pogut sumar les dues darreres jornades davant Cubelles i Tarraco i es mantenen amb 9 punts. En el partit d’anada, jugat al Municipal de Sant Pau d’Ordal, el Reus es va imposar per 0 a 6, amb gols d’Irati Lazkano (4), Marina Celma i Esther De Manuel.

Una vegada més l’entrenador reusenc, Marc Mestres, vol evitar un excés de confiança a l’equip i comptarà amb totes les jugadores disponibles per a l’enfrontament d’aquest diumenge, recuperant a la fins ara lesionada Anna De Manuel per a la convocatoria.

Deja una respuesta