En este momento estás viendo PRÈVIA | Mantenir les bones sensacions davant el Júpiter

PRÈVIA | Mantenir les bones sensacions davant el Júpiter

Després de les darreres quatre victòries a l’Estadi, les jugadores de Marc Mestres juguen aquest diumenge a domicili davant el Júpiter. Les barcelonines, que van caure a la primera volta a Reus per un contundent (7-1), són desenes a la classificació i es van imposar a la darrera jornada al Mirasol per (3-4).

El màxim responsable de la banqueta reusenca continuarà sense poder comptar a la porteria amb Abril Bosch i Gemma Rius, ambdues lesionades, i pujarà novament a la portera del Juvenil, Julia Pacheco. Carme Cendra, també jugadora del juvenil roig-i-negre, substituirà a Naiara Sorribes, que aquest divendres es va lesionar durant l’entrenament.

Deja una respuesta