En este momento estás viendo AQUEST DIUMENGE, XOCOLATADA I VERMUT SOLIDARIS PER LA MARATÓ DE TV3

AQUEST DIUMENGE, XOCOLATADA I VERMUT SOLIDARIS PER LA MARATÓ DE TV3

La Fundació organitza novament una Xocolatada i Vermut Solidaris per a La Marató de TV3 que tindrà lloc aquest diumenge 17 de desembre.

A partir de les 10:00 hores, al Camp Annex a l’Estadi es podrà menjar coca amb xocolata desfeta comprant un tiquet-donatiu de 3 euros. També es podrán adquirir tiquets d’1 euro per participar en el sorteig de paneres que es celebrarà a les 13:00 hores. I a les 12:00 hores, vermut popular amb tiquet-donatiu de 3 euros. Els diners totals recaptats es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, que enguany se centrarà en la Salut Sexual i Reproductiva.

La xocolatada es posarà en marxa a les 10:00 hores al Camp Annex a l’Estadi Municipal i durant tot el matí i migdia de diumenge, paral·lelament, tothom podrà assistir al TORNEIG TRIANGULAR MIXTE que se celebrarà al Camp Annex i que comptarà amb equips mixtos de jugadors i jugadores de la Fundació i d’integrants del Reus Genuine.

Us esperem a tots per recaptar el màxim possible per una bona causa!!