En este momento estás viendo Neix l’àrea de metodologia de la Fundació

Neix l’àrea de metodologia de la Fundació

Aquesta temporada 2020-2021 la Fundació incorpora a l’organigrama tècnic del futbol formatiu l’àrea de Metodologia, una aposta de la direcció esportiva de l’entitat per refermar un estil i una filosofia de joc representatius que formen part de la identitat roig-i-negra des de fa molts anys.

Per al seu màxim responsable, Mia Guasch, l’àrea es crea, bàsicament, per tal de facilitar eines als diferents entrenadors perquè puguin millorar la seva feina i, d’aquesta manera, en surtin beneficiats els jugadors.

En aquest sentit, els objectius principals de l’àrea metodològica segons Mia Guasch serien «desenvolupar aquest estil reconeixible entre els diferents equips de la Fundació, planificar els continguts generals per a cadascuna de les etapes formatives, establir un model d’entrenament per facilitar el procés d’ensenyament-aprenentatge i, posteriorment, dur a terme una avaluació acurada dels processos, coordinant amb els diferents cossos tècnics les línies d’actuació a aplicar a cada moment.

Josep Maria Guasch de Vilallonga, conegut com Mía Guasch, és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Màster en Entrenament, Alt Rendiment i Salut i entrenador de futbol de nivell II. Va arribar a la Fundació la temporada passada, on va exercir com a segon entrenador del Juvenil A dirigit per Marc Carrasco, alternant amb la coordinació del CE Astorga i el CE Mas Iglesias. La seva trajectòria com a futbolista inclou equips com la Pobla a Tercera Divisió (2014-15), Lleida Esportiu a Segona B (2013-14, 2015-16 i 2016-17). Mia Guasch compatibilitzarà aquesta funció amb la de segon entrenador i preparador físic del Juvenil A.

Deja una respuesta