En este momento estás viendo El 17 de novembre es posa en marxa la II Caminada solidària del Taller Baix Camp.

El 17 de novembre es posa en marxa la II Caminada solidària del Taller Baix Camp.

El proper 17 de novembre el Taller Baix Camp, amb qui la Fundació col·labora en l’equip Genuine, organitza la II Caminada solidària del Taller Baix Camp.

En aquesta segona edició l’objectiu és recollir fons pel projecte de desenvolupament cognitiu per a les persones amb discapacitat intel·lectual ateses als serveis del Taller. 

Al voltant de la caminada a més, s’han organitzat una colla d’activitats perquè qui ho vulgui, pugui realitzar els seus donatius. Hi haurà Vermut Solidari, Dinar Solidari, venda d’articles d’artesania feta pels usuaris, Sorteig Solidari (amb entrades de Port Aventura, tauletes digitals, impressores, samarretes de l’equip Genuine de la Fundació Futbol Base Reus, lots de productes, dinars a restaurants, lot d’embotits…). Hi haurà també música amb Dj. 

https://rutesreus.wixsite.com/rutesreus/info-caminades

Enguany a més, compta amb una col·laboració molt especial: els membres de Lax’n’Busto Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol  pujaran a l’escenari per interpretar cançons del seu repertori.

Us animem a participar-hi, ja sigui a la caminada o bé en els actes de després (caminada 10.00h, activitats a partir de les 12.00).

Gràcies a la 1a. Caminada, s’han pogut posar en marxa aquesta tardor una sala multisensorial que ja està en ple funcionament, donant servei a les persones que atenen al Taller.

El dibuix del cartell de la caminada ha estat fet per una persona amb discapacitat intel·lectual usuària del Centre Ocupacional.

Deja una respuesta