En este momento estás viendo PRÈVIA REDDIS | El Reddis visita l’Aldeana en el partit que enfrontarà els millors equips de la fase regular

PRÈVIA REDDIS | El Reddis visita l’Aldeana en el partit que enfrontarà els millors equips de la fase regular

Després d’aconseguir un bon empat en un camp complicat, el conjunt dirigit per Marc Carrasco buscarà sumar de tres per no desaprofitar el xoc entre dos rivals directes en la lluita per l’ascens a la Primera Catalana. Canonja i Cambrils s’enfrontaran aquest cap de setmana i, en funció del resultat, una victòria roig-i-negre permetria distanciar-los dels canongins o, fins i tot, retornar-los al lideratge. Cal recordar que l’equip ocupa la segona plaça del play-off empatant a quatre punts amb el tercer classificat, la Canonja, i se situa a tan sols dos punts primer, el Cambrils. 

Aquest diumenge a les 12 h, però, els reusencs visitaran un dels camps més complicats de la categoria, el de l’U.E. Aldeana. Els del Baix Ebre van ser els campions en la fase regular gràcies, en part, al gran rendiment a casa, on van guanyar tots els partits excepte una derrota davant l’Atlètics Móra la Nova. En el play-off, però, la cosa canvia. Els aldeans tan sols sumen un punt després d’empatar a zero davant l’Ampolla i de perdre a casa davant la Canonja en la primera jornada. Tot i el mal inici d’aquests en la fase final, es preveu un partit disputadíssim entre els millors conjunts de la fase regular on ambdós equips hauran de desplegar el seu millor joc si volen emportar-se la victòria.

Deja una respuesta