En este momento estás viendo Victòria del Reus davant La Plana

Victòria del Reus davant La Plana

El Primer Equip de la Fundació aconsegueix la victòria davant La Plana amb un resultat de 5 gols a 1. 

Tot i començar per darrere en el marcador, l’equip ha sabut reaccionar i remuntar el partit. Va ser la jugadora visitant Raquel Santamaria qui, en el minut 21 de partit, va posar per davant a les del Montsià i només tres minuts després, Carme va aconseguir el gol de l’empat. Poc després la mateixa Carme es va encarregar d’avançar a les reusenques, fent pujar el 2-1. Irati va marcar per partida doble, transformant un penal provocat per ella mateixa i culminant una jugada d’atac de l’equip local. Amb aquest marcador de 4-1 s’arribaria al descans. 

A la represa, només un gol de jugada personal obra de Paula Catalán a dotze minuts del final trencaria el joc ensopit dels dos conjunts, gol que significaria el 5-1 definitiu i la quarta victòria consecutiva de les jugadores de Marc Mestres.

El pròxim partit es jugarà fora de casa al camp del CFRTV, diumenge dia 12 a les 12 del migdia.

Agustin Arroyo

Deja una respuesta