En este momento estás viendo El Reus Femení cau a casa davant el lider

El Reus Femení cau a casa davant el lider

El Reus Femení va caure per (2-0) davant el CD Morell, en un partit molt marcat per les baixes de les locals i les oportunitats que van generar les roig-i-negres on la pilota no va acabar entrant. 

Durant la primera part el Morell va generar moltes ocasions i, fruit d’aquest domini, va acabar arribant el primer gol visitant. Amb el (0-1) a favor de les tarragonines, el Reus va sortir després del descans decidit a lluitar el partit, recuperant la possessió de la pilota. Així, tot i que les roig-i-negres van ser les que van generar més ocasión en els segons 45 minuts, una jugada de contratac del Morell va transformar-se en el (0-2). Tot i aquest cop, les de Marc Mestres no van deixar de creure i van seguir lluitant fins que l’àrbitre va xiular el final del partit. 

Amb aquest resultat, el primer equip femení es col·loca quart amb 16 punts. Aquest dimecres 15 a les 20:30 es jugarà el temps restant del partit contra el Cubelles, que va ser ajornat a causa de la lesió de la portera visitant.

Agustin Arroyo

Deja una respuesta