En este momento estás viendo Aquest cap de setmana torna la Liga Genuine!

Aquest cap de setmana torna la Liga Genuine!

Aquest cap de setmana torna la Lliga Genuine!

La Lliga Genuine comença aquest divendres a Tarragona la seva tercera temporada amb un èxit de participació que l’ha portat fins als 36 equips. Aquesta serà la primera temporada en què l’equip Roig-i-negre competirà portant l’escut de la Fundació.

La inauguració oficial serà aquest divendres en el camp del Nàstic i l’endemà començaran els partits a les instal·lacions de Salou. El Reus iniciarà el campionat a les 11.00h. davant un dels campions de la temporada passada, l’Athletic Club Fundazioa. A la tarda a les 18.00h. el seu rival serà el Tenerife. El diumenge es jugarà la darrera, enfrontant-se a l’Oviedo a les 11.00h.

Deja una respuesta