En este momento estás viendo Xocolatada solidària per La Marató de TV3

Xocolatada solidària per La Marató de TV3

La Fundació Futbol Base Reus organitza enguany una Xocolatada Solidària per a La Marató de TV3 que tindrà lloc el diumenge 19 de desembre.

A partir de les 16:00 hores, en el Camp Annex a l’Estadi Municipal de Reus, es podrà menjar coca amb xocolata desfeta comprant un tiquet-donatiu de 2 euros. Els diners totals recaptats es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, que enguany se centrarà en la salut mental.

Durant la tarda de diumenge, paral·lelament a la xocolatada, els assistents podran assistir al torneig que se celebrarà al Camp Annex a l’Estadi i que comptarà amb equips mixtos de jugadors i jugadores de Futbol 7 de la Fundació, dirigits per integrants del Reus Genuine.

La setmana abans a la celebració de la xocolatada, també es podran adquirir tiquets en els partits que el CF Reddis i el Reus Femení disputaran el diumenge 12 de desembre a l’Estadi, així com al llarg de tota la setmana durant els entrenaments dels equips de futbol base roig-i-negres.

Deja una respuesta