En este momento estás viendo Adrián Alves i Derek Casasola, convocats amb la selecció catalana

Adrián Alves i Derek Casasola, convocats amb la selecció catalana

Els jugadors roig-i-negres han estat seleccionats per participar en l’entrenament que tindrà lloc demà dimarts 2 de novembre a les 19:30 hores al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell.

Adrián Alves, de l’Infantil A de la Fundació Futbol Base Reus, és un dels 22 jugadors que ha convocat Jordi Jiménez, seleccionador Sub 14, mentre que Derek Casasola, davanter del Cadet A, forma part dels escollits per Rafael Beltran, responsable de la Sub 16.

El Complex Esportiu Olímpia de Sabadell tornarà a albergar els entrenaments de les Seleccions Catalanes Base masculines, després de la primera sessió que es va dur a terme el passat 20 d’octubre per començar la seva preparació i arribar en la millor manera possible als Campionats d’Espanya.

Deja una respuesta