En este momento estás viendo El Reus Femení juga diumenge contra el Júpiter al C.M. La Pastoreta

El Reus Femení juga diumenge contra el Júpiter al C.M. La Pastoreta

El Reus Femení disputarà demà diumenge el partit corresponent a la quarta jornada de lliga, que es jugarà a les 12:00 hores al Camp Municipal de La Pastoreta. Els treballs d’intervenció que s’estan duent a terme a la gespa de l’Estadi un cop finalitzada la temporada de futbol americà han impedit fins ara que l’equip de Marc Mestres pugui estrenar el curs a casa amb normalitat. Es preveu que el partit davant Levante Las Planas del dia 23 d’octubre ja es podrà jugar a l’Estadi Municipal.

Marc Mestres vol aconseguir el triomf davant el Júpiter, després de l’inesperat empat davant el Sant Quirze (0-0), on l’equip reusenc va dominar en tot moment, però sense finalitzar les diverses ocasions de què va disposar.

El Reus se les veurà amb un rival, el CE Júpiter, que tot i les golejades rebudes davant Fontsanta i Levante Las Planas, ve de guanyar a casa al Mira-sol Baco (4-1), situant-se en la tretzena posició de la taula.

Per a aquest important partit, Mestres podrá tornar a comptar amb Naiara Sorribes, ja recuperada, mentre que Judith Cunillera i Esther Barberà continuen fora de convocatòria a causa a les seves respectives lesions.

Deja una respuesta