En este momento estás viendo Vermuts Miró i la Fundació Futbol Base Reus signen un acord per fomentar el futbol a Reus

Vermuts Miró i la Fundació Futbol Base Reus signen un acord per fomentar el futbol a Reus

Vermuts Miró i la Fundació Futbol Base Reus (FFBR)han signat aquest dimarts 30 de novembre un conveni de col·laboració a través del qual l’empresa patrocinaràl’equip sènior masculí del Club de Futbol Reddis i el sènior femení de la Fundació. 

Vermuts Miró patrocinarà l’equip sènior masculí del CF Reddis i el sènior femení de la Fundació fins a latemporada 2024

D’aquesta manera, Vermuts Miró es converteix en el principal espònsor del CF Reddis amb el patrocini de la samarreta del conjunt reusenc, que milita a la SegonaDivisió Catalana. 

En el cas de l’equip femení de la Fundació Futbol Base Reus, Vermuts Miró se suma al projecte i passarà a ser un dels seus principals patrocinadors. Les jugadores lluiran ellogotip de Miró a la part frontal dels pantalons de joc.Actualment, el conjunt també competeix a la Segona Divisió Catalana i disputa els seus partits a l’Estadi Municipal.

Amb la firma d’aquest conveni, Vermuts Miró renova el seu compromís amb el foment dels valors de l’esport iratifica, una vegada més, el seu suport a les empreses i entitats reusenques. “Des de Miró volem seguir formant part activa de la ciutat, dels seus projectes i de les inquietuds de la seva societat. Pensem que l’esport és una bona manera de promoure els valors d’esforç, igualtat i cooperació que integren el nostre ADN i que, estem convençuts, ajuden a formar a les persones”. Amb aquestes paraules ha definit la voluntat de l’acord eldirector general de Vermuts Miró, Pablo García, encarregat de firmar el conveni amb l’entitat. L’acte s’harealitzat a les instal·lacions de Vermuts Miró amb la presència dels principals representants de les dues parts.

D’altra banda, el president de la Fundació Futbol Base Reus, Xavi Castro, ha destacat que «el fet que una empresa de la ciutat, amb una trajectòria com la deVermuts Miró, ens faci costat representa no només un reconeixement a la feina que hem estat fent fins ara, sinó que també ens demostra que confia plenament en tot el que estem fent. És un orgull tenir un suport tan important i estem molt agraïts per la total predisposició a ajudar-nos i a fer-se seu el nostre projecte, comptant amb el seu recolzament durant els pròxims anys.»

El conveni de col·laboració entre Vermuts Miró i la Fundació Futbol Base Reus contempla l’esponsorització dels equips de futbol masculí del CF Reddis i del femení de la FFBR fins a finalitzar la temporada 2024.

Vermuts Miró és una de les empreses líder del sector del vermut. Amb una història centenària, Vermuts Miró elabora els seus productes de forma artesanal seguint la fórmula tradicional de la família Miró Salvat però aplicant la tecnologia més avançada en tot el procés d’elaboració. La seva gamma de productes suma reconeixements i premis en els més prestigiosos concursos tant en l’àmbitnacional com internacional, alineant-se amb el recentmentiniciat Pla Estratègic 2021-2026 per consolidar la seva posició al mercat nacional i obrir-se a l’internacional.

La Fundació Futbol Base Reus és una entitat sense ànim de lucre constituïda el 16 de maig de 2019 amb l’objectiu de realitzar, fomentar i impulsar el desenvolupament del futbol en tots els seus àmbits que va néixer amb la vocació d’esdevenir una eina de gestió i promoció dels equips del futbol base del CF Reus Deportiu. Un cop assegurada la continuïtat de la base roig-i-negra, la Fundació s’ha convertit en l’eix principal del nou projecte de Futbol de la Ciutat, “Reus és Futbol”, assumint-ne el lideratge amb el suport de l’Ajuntament de Reus.

Deja una respuesta