En este momento estás viendo PRÈVIA | El Juvenil Femení tanca la temporada al camp del Santa Susanna

PRÈVIA | El Juvenil Femení tanca la temporada al camp del Santa Susanna

Aquest cap de setmana es disputarà l’última jornada de Preferent Femení Juvenil. Les roig-i-negres tancaran la lliga visitant el camp de l’Associació Santa Susanna aquest pròxim diumenge a les 10 del matí. L’equip rival es troba a la part baixa de la classificació, concretament tercer per la cua.

El Juvenil Femení, que també ha aconseguit mantenir-se a la màxima categoria, vol tancar aquesta temporada tan complicada amb una victòria. No hi ha res en joc, però volen acabar la lliga de la millor manera possible, com ja van demostrar diumenge passat quan van guanyar per zero gols a quatre al camp del Mercantil.

Deja una respuesta