En este momento estás viendo «El jugador dins l’estructura de joc», la ponència de Brais Acebal a la Fundació Futbol Base Reus

«El jugador dins l’estructura de joc», la ponència de Brais Acebal a la Fundació Futbol Base Reus

L’Àrea de Metodologia de l’entitat roig-i-negra va organitzar el passat dimarts 2 de novembre la ponència «El jugador dins l’estructura de joc«, un acte en línia que estava dirigit a tots els integrants dels cossos tècnics dels diferents equips de la Fundació.

Brais Acebal va dur a terme una ponència el passat 2 de novembre, dirigida a tots els tècnics de la Fundació Futbol Base Reus. Assumint l’alt nivell d’intel·ligibilitat del joc per la diversitat de sistemes complexos integrants i la seva interrelació generant contextos irrepetibles, Acebal va plantejar la seva intervenció com a un espai de reflexió per generar diferents plantejaments des de les preguntes dels participants.

Brais Acebal, Expert en Metodologia i Desenvolupament de Talent, UEFA Pro Coach i professor de la Real Federació de Futbol de Madrid, actualment és adjunt a la direcció de pedrera i responsable de treball individualitzat de la Cultural y Deportiva Leonesa.

Deja una respuesta