En este momento estás viendo 61629, el número de la Loteria de Nadal 2021 de la FFBR

61629, el número de la Loteria de Nadal 2021 de la FFBR

El 22 de desembre es tornarà a celebrar el sorteig de la Loteria de Nadal i la Fundació Futbol Base Reus hi torna a participar amb el número 61629. Així, a partir de dilluns 11 d’octubre es farà arribar a tots els tècnics el talonari de 30 números amb un valor total de 150 euros, 30 dels quals aniran destinats a l’àrea econòmica de la Fundació amb la finalitat de millorar-ne el servei.

La Loteria de Nadal suposa una important font d’ingressos per a la Fundació, per això demanem a les famílies i col·laboradors la màxima implicació possible. La data límit establerta per retornar el talonari serà el 10 de desembre de 2021.

Per a totes les persones interessades a adquirir loteria, poden anar als següents establiments col·laboradors:

  • TPA Informàtica (Raval de Robuster, 42)
  • Estanc del Carrilet (Pere el Cerimoniós, 18)

 

Deja una respuesta