61629, el número de la Loteria de Nadal 2021 de la FFBR

61629, el número de la Loteria de Nadal 2021 de la FFBR

El 22 de desembre es tornarà a celebrar el sorteig de la Loteria de Nadal i la Fundació Futbol Base Reus hi torna a participar amb el número 61629. Així, a partir de dilluns 11 d’octubre es farà arribar a tots els tècnics el talonari de 30 números amb un valor total de 150 euros, 30 dels quals aniran destinats a l’àrea econòmica de la Fundació amb la finalitat de millorar-ne el servei.

La Loteria de Nadal suposa una important font d’ingressos per a la Fundació, per això demanem a les famílies i col·laboradors la màxima implicació possible. La data límit establerta per retornar el talonari serà el 10 de desembre de 2021.

Per a totes les persones interessades a adquirir loteria, poden anar als següents establiments col·laboradors:

  • TPA Informàtica (Raval de Robuster, 42)
  • Estanc del Carrilet (Pere el Cerimoniós, 18)

 

Deja una respuesta