En este momento estás viendo Victòria agònica (2-1)

Victòria agònica (2-1)

El Juvenil va aconseguir els tres punts a casa davant el Sant Pere i Sant Pau, amb dos gols d’Estanis

La lluita per l’ascens al Grup 1 de Preferent Juvenil està ‘al roig viu’. Els roig-i-negres, que estaven situats a la primera posició abans d’aquesta jornada, sabien de la importància d’aconseguir els tres punts en el partit contra el Sant Pere i Sant Pau per seguir al més alt de la classificació, ja que el Castelldefels es trobava només a dos punts de distància.

L’equip entrenat per Marc Carrasco va fer notar aquestes ganes d’aconseguir la victòria, ja que des de bon principi van imposar el seu joc. De fet, al minut 3 ja va arribar la primera ocasió en peus d’Estanis, que va centrar ras des de l’esquerra i la pilota es va passejar per l’àrea petita sense trobar rematador. Deu minuts després, els roig-i-negres van disposar de dues ocasions més, amb xuts de Jesus Grau i Estanis que va aconseguir aturar el porter sense problemes.

Els reusencs van plasmar una gran superioritat al camp sobre el seu rival, a través del domini de la pilota, tot i que, quan més perill aconseguia fer era quan feia transicions ràpides en atac. El Sant Pere i Sant Pau estava plantat al verd amb tres centrals, amb la intenció de robar pilotes i sortir en llarg buscant als tres puntes o als carrilers que intentarien guanyar l’espatlla a la defensa reusenca. Però els de Marc Carrasco es van mostrar molt sòlids defensivament durant tota la primera part i no van concedir ocasions clares de gol.

En canvi, qui sí va gaudir d’una gran oportunitat per marcar va ser Jesus Grau, que en una sacada de banda directa a l’àrea va aconseguir rematar de volea, però el seu xut potent es va trobar amb una gran intervenció del porter visitant. Aquesta superioritat va acabar donant fruits al minut 35 amb un penal sobre el mateix Jesus Grau, que va aconseguir transformar Estanis. I amb aquest 1-0 i les bones sensacions de l’equip a la primera part, es va arribar al descans.

El segon temps va ser molt diferent del primer. Durant els primers 20 minuts, la possessió va quedar en terra de ningú, ja que cap dels dos equips va aconseguir circular la pilota ni crear ocasions de perill. A més, el joc es parava contínuament a causa del gran nombre de faltes i targetes que es van mostrar durant aquest tram de partit. El Juvenil va baixar una mica el ritme i el Sant Pere i Sant Pau va aprofitar per intentar disputar el domini de la pilota al conjunt reusenc. I justament, en la seva primera ocasió clara de gol, van aconseguir l’empat al minut 72. El davanter rival Fernando Fernández va rematar sol al segon pal un centre que venia de banda dreta.

Els roig-i-negres van veure perillar el lideratge i tenien menys de vint minuts per reaccionar. Però l’equip no es va rendir i va anar a per un gol que els donés la victòria. De fet, la següent jugada a l’1-1, va acabar en gol d’Alvaro, però l’àrbitre el va anul·lar per un fora de joc dubtós. El Juvenil va tornar a ser el dominador de la pilota sense acabar de trobar espais, ja que el Sant Pere i Sant Pau es va replegar al seu camp per no encaixar. Al minut 81, Estanis va gaudir d’una falta a la frontal de l’àrea, però l’estirada del porter va evitar el gol. Però ja a les acaballes del partit, el davanter reusenc va fer una gran jugada individual desfent-se de dos rivals i un defensa el va agafar del braç i el va fer caure. L’àrbitre va xiular penal i el mateix Estanis va posar el 2-1 en el marcador.

Amb aquesta victòria agònica amb un gol al 89, els de Marc Carrasco segueixen líders a la classificació. El seu perseguidor, el Castelldefels, tampoc ha fallat aquesta jornada i segueix a dos punts. El pròxim partit del Juvenil serà dintre de dues setmanes, al camp de l’Atlètic Sant Just, una nova final pels roig-i-negres.

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil’: Jordi Rovira, Llorenç Sendrós, Mohamed El Ouahabi, Pau Nel·lo, Raul Melo, Oscar Gesti, Jonathan Heredia, Maikel Jiménez, Jesus Grau, Estanislau Pedrola i Alvaro (Xavier Borges, DAniel Fernández, Sergi Vega, Yago Sanchez, Carlos Yeste, Dídac Galdeano, Pol Capella)

Escola de Futbol Sant Pere i Sant Pau: Adrià Calduch, Pol Menor, Manel Albiol, Helder Rivas, Maties Savaro, Aleix Pérez, Oscar Martínez, Thiago Catania, Jordi Alfocea, Jose Luis Cebolla i Magí Solé (Fernando Fernández, Juan Vizcaino, Alvaro Jiménez, Erik Almellones, Marc Ferran, Eloy Fernández, Unai Garcia)

Gols: Estanislau Pedrola (35′ 89′) / Fernando Fernánadez (72′)

Targetes: Mohamed El Ouahabi (37′) i Alvaro (49′) / Thiago Catania (12′), Manel Albiol (27′), Oscar Martínez (30′). Maties Savaro (56′), Fernando Fernández (81′), Eloy Fernández (86′), Jordi Alfocea (88′), Pol Menor (89′ TV) i Alvaro Jiménez (89′)

Deja una respuesta