En este momento estás viendo Definit l’organigrama de la Fundació per a la temporada 2021/22

Definit l’organigrama de la Fundació per a la temporada 2021/22

La Fundació continua treballant per millorar el model de gestió de l’àrea esportiva per a la temporada que ara comença. En aquest sentit, s’ha consolidat l’equip de treball per a la planificació i gestió del futbol formatiu, liderat per l’àrea de metodologia.

L’organigrama queda distribuït de la manera següent:

Joaquin Izquierdo i David Sangrà continuen com a coordinadors de Futbol 7 i Futbol Inclusiu, respectivament. Marc Vela passa a ser el coordinador de Futbol 11, mentre que Roger Juncosa s’estrena com a responsable de Futbol Femení. Mia Guasch, l’actual entrenador del Juvenil Nacional, continua liderant l’àrea de metodologia, una aposta de l’entitat per reforçar la qualitat, amb l’objectiu clar d’unificar la programació formativa, trobant el nexe d’unió entre tots els cossos tècnics de l’entitat i consolidant una estructura comú entre totes les plantilles del futbol formatiu. A més, comptarà amb el suport de Mingu Ribas, que s’afegeix com a responsable de videoanàlisi.

D’altra banda, l’àrea d’entrenaments específics comptarà a partir d’ara amb Pablo Martinez com a coordinador dels entrenaments de porters i s’afegeix l’àrea de rendiment, amb Carlos Alles i Èric Brull com a responsables.

Deja una respuesta