En este momento estás viendo Definit el calendari del Juvenil Femení roig-i-negre

Definit el calendari del Juvenil Femení roig-i-negre

El Juvenil Femení de la Fundació Futbol Base Reus ja coneix el calendari de la Lliga Preferent Juvenil 2021/22 que començarà el cap de setmana del 25 i 26 de setembre. El sorteig ha definit el camí de les jugadores de Pau Segura, úniques representants de la demarcació a la màxima competició juvenil del futbol català, que jugarà la jornada 1 contra el Sant Gabriel a l’Estadi Municipal. Les de Sant Adrià, terceres classificades la temporada passada per darrere de RCD Espanyol i FC Barcelona, són un dels conjunts més potents de la categoría. Les roig-i-negres tancaran la primera volta a domicili contra el CE Sabadell el 23 de gener.

Aquesta temporada el Grup 1 de la Lliga Preferent Femení Juvenil comptarà novament amb la presència de 16 equips. Els equips que substitueixen als descendits Santa Susanna i Mercantil són Women’s Soccer School, segon classificat del Grup 1 de Primera Divisió darrere l’Espanyol B, i Vic Riuprimer, també segon classificat del Grup 2 darrere el Sant Gabriel B.

CALENDARI

Deja una respuesta