En este momento estás viendo Els porters roig-i-negres es tornen a citar en una gran trobada

Els porters roig-i-negres es tornen a citar en una gran trobada

La Fundació Futbol Base Reus es retrobarà el proper dia 26 de maig amb l’esperit de la primera jornada ‘Entre porters roig-i-negres’ de l’any 2017. La sessió comptarà amb la presència de vells coneguts de la parròquia reusenca.

La gespa de l’Estadi Municipal tornarà a ser l’escenari de la jornada ‘Entre Porters Roig-i-negres’, aquest cop amb l’objectiu de treballar l’esperit competitiu mentre es passa una bona estona.

Els joves futbolistes de la base roig-i-negra podran compartir entrenament amb històrics del club com Yvan Castillo, que tornarà a trepitjar l’Estadi després de la seva experiència al Depor, Pablo Martinez, exentrenador de porters del CF Reus B, Maria Subies, exjugadora del CF Reus Fem i ara al Georgia State Panthers (USA) i Paco Rodri, actual entrenador de porters de la Fundació i Sandra Capitán, actualment al cos tècnic del Cadet Femení.

La jornada s’estructurarà en dos blocs: una sessió d’entrenament més tècnica amb diferents ‘postes’ i les populars ‘batalles’ entre jugadors de les diferents etapes de l’entitat.

Deja una respuesta