En este momento estás viendo L’Olimpíada Escolar 2020 torna amb el repte #OlimpíadaEscolarACasa

L’Olimpíada Escolar 2020 torna amb el repte #OlimpíadaEscolarACasa

L’Ajuntament de Reus, a través de Reus Esport i Lleure, el Consell Esportiu del Baix Camp i Canal Reus TV han acordat donar continuïtat a la 38a edició de l’Olimpíada Escolar de Reus amb el repte #OlimpíadaEscolarACasa, obert a tots els menors de 16 anys de tots els centres educatius participants en l’esdeveniment esportiu. 

La proposta promou la participació i la creativitat dels infants i joves perquè enregistrin amb un dispositiu mòbil un repte o una habilitat esportiva, ja sigui individual o amb els germans que conviuen a casa; i que l’enviïn a Canal Reus TV. La televisió local editarà els vídeos i els emetrà en la seva programació.

Amb el hashtag #OlimpíadaEscolarACasa es vol donar continuïtat a l’esperit i els valors de l’esdeveniment esportiu escolar més important del calendari, l’Olimpiada Escolar de Reus, que el passat 10 de març va haver de suspendre la seva 38a edició, només quatre dies després que se celebrés la cerimònia inaugural.

Els participants en aquesta nova proposta esportiva hauran de gravar i enviar els vídeos al correu olimpiada@canalreustv.catadjuntant edat, nom, cognoms, localitat i centre educatiu. Els participants en aquesta iniciativa entraran en el sorteig de diferents obsequis.

Deja una respuesta