En este momento estás viendo Definides les banquetes de categoria Cadet

Definides les banquetes de categoria Cadet

L’àrea técnica de la Fundació ja ha definit les banquetes de categoria Cadet per a la temporada 2021/22. Les principals novetats seran que José Lucha es farà càrrec del Cadet B i que Nando Morillo torna després de dos anys desvinculat del futbol base roig-i-negre.

Amb Raul Salguero novament al capdavant de la banqueta del Cadet A estarà Toni Barreda com a segon. Aquesta será la quarta temporada d’ambdós tècnics com a màxims responsables del Cadet Divisió d’Honor de la Fundació. Nando Morillo, que va estar vinculat al Futbol 7 del Reus durant cinc temporades , s’incorpora ara com a assistent tècnic.

José Lucha, fins ara responsable del Juvenil B, passa a ser primer entrenador del Cadet B amb l’ajuda de Cesc Segura, provinent del Riudoms.

Dilluns 16 d’agost és la data fixada com a tret de sortida per a la pretemporada d’ambdós equips.

Deja una respuesta