En este momento estás viendo El Futbol Base roig-i-negre es posa en marxa

El Futbol Base roig-i-negre es posa en marxa

Si la setmana passada va ser el tret de sortida a la pretemporada pel Juvenil A i Cadet A, dirigits per Marc Vela i Raul Salguero respectivament, les dues pròximes setmanes la resta d’equips de futbol 11 i Futbol 7 masculí i femení començaran els entrenaments amb l’excepció de prebenjamins, benjamins de primer any i Escoleta Futfem, que ho faran més endavant.

Dimarts dia 16 encetaran la seva preparació tots els equips de les categories infantil i cadet, així com el Juvenil B, enguany entrenat per Victor Tenor. Al Cadet A hi continuarà Raul Salguero i Albert Vela s’incorpora com a responsable del Cadet B. Dani Guerrero, per la seva banda, assumirà la banqueta de l’Infantil A, mentre que el jugador del Reus FCR Xavi Jaime es farà càrrec de l’Infantil B.

Pel que fa al Futbol Femení, Adri Calderón continua com a màxim responsable del Cadet i Dani Montell serà el nou entrenador del Juvenil Preferent.

Deja una respuesta