En este momento estás viendo Mia Guasch, nou entrenador del Juvenil A

Mia Guasch, nou entrenador del Juvenil A

Mia Guasch, fins ara segon entrenador i preparador físic del Juvenil A, ha estat l’escollit per substituir Marc Carrasco com a màxim responsable de la banqueta. Guasch liderarà el cos tècnic després del brillant ascens a categoria Nacional aconseguit pels roig-i-negres la temporada passada.

A més, Mia Guasch continuarà treballant l’àrea de metodologia de la Fundació Futbol Base Reus, una aposta de la direcció esportiva de l’entitat per refermar un estil i una filosofia de joc representatius que formen part de la identitat roig-i-negra des de fa molts anys.

Josep Maria Guasch de Vilallonga, conegut com a Mía Guasch, és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Màster en Entrenament, Alt Rendiment i Salut i entrenador de futbol de nivell III. Va arribar a la Fundació la temporada passada, on va exercir com a segon entrenador del Juvenil A dirigit per Marc Carrasco, alternant amb la coordinació del CE Astorga i el CE Mas Iglesias. La seva trajectòria com a futbolista inclou equips com la Pobla a Tercera Divisió (2014-15), Lleida Esportiu a Segona B (2013-14, 2015-16 i 2016-17).

Deja una respuesta