En este momento estás viendo PRÈVIA | El Juvenil Femení torna a la competició aquest diumenge

PRÈVIA | El Juvenil Femení torna a la competició aquest diumenge

El Juvenil Femení afronta el seu primer partit després de molts mesos d’aturada. Les roig-i-negres jugaran demà a les 12:30h davant La Roca Penya Blanc Blava i ho faran a l’Estadi Municipal de Reus, significant el seu debut a casa en aquesta temporada 2020-21.

Però no es tracta del seu primer partit de lliga, ja que fa cinc mesos aproximadament, van disputar la primera jornada al camp de l’Igualada. Un partit en el qual les roig-i-negres van deixar escapar una renta de dos gols i van acabar emportant-se un empat. D’altra banda, les rivals d’aquest diumenge van perdre 0-1 a casa davant el Girona. Així doncs, ambdós equips buscaran la seva primera victòria de la temporada.

Cal recordar que el Juvenil milita a la màxima categoria, Preferent Femení Juvenil, una competició molt dura i exigent, però a més, ara se li afegeix un altre hàndicap. A causa del poc temps per arribar a final de temporada, s’ha optat per un format de lliga atípic, en el qual només es jugarà la primera volta. Les roig-i-negres són conscients del poc marge de maniobra que comporta aquest canvi i, per tant, saben de la importància que tenen tots els partits que queden.


«Estem molt confiats»

Pau Segura, nou entrenador del Juvenil Femení, porta dues setmanes treballant amb el grup i valora positivament l’actitud de les jugadores, que es troben «amb molt bona dinàmica i molt disposades a aprendre». Durant aquest temps de preparació han treballat seriosament per conèixer-se al màxim, segons Segura «el més important és fer-nos amb l’equip, tant elles a mi, com jo a elles».

«Estem molt confiades», ha comentat Segura sobre el retorn a la competició de les roig-i-negres. L’equip vol començar aquest nou tram de la temporada amb una victòria per afrontar de la millor manera el retorn a la lliga. «Sent només una volta, cada partit és una final», ha destacat el tècnic.

Deja una respuesta