En este momento estás viendo Marc Carrasco, nou entrenador del CF Reddis

Marc Carrasco, nou entrenador del CF Reddis

Marc Carrasco serà el màxim responsable de la banqueta del Club de Futbol Reddis la temporada 2021/2022. Amb ell al capdavant comença un nou projecte de futbol a Reus, amb el que es vol tornar a recuperar l’afició i la il·lusió per aquest esport a la ciutat, i animar als seguidors a omplir l’Estadi.

Carrasco va ser jugador del primer equip del C.F. Reus Deportiu durant cinc temporades, fins a la 2006/2007, en què el Reus va viure el seu últim ascens de Tercera divisió a Segona B. També ha estat jugador de La Pobla, AE Prat, CD Teruel, CF Vilanova, CD Morell, i del CF Reddis, club en el qual va jugar el seu darrer partit. Aquesta és la seva sisena temporada consecutiva a Reus, on ha coordinat el futbol base, tant en el CF Reus com a la Fundació. Les dues últimes temporades s’ha iniciat com a entrenador en el Juvenil A de la Fundació Futbol Base Reus, amb excel·lents resultats, ja que l’equip ha aconseguit l’ascens de la categoría Preferent a Nacional. 

Deja una respuesta