En este momento estás viendo El Reus Femení lluirà una samarreta prepartit feminista per visibilitzar l’empoderament de la dona

El Reus Femení lluirà una samarreta prepartit feminista per visibilitzar l’empoderament de la dona

El Reus Femení ha presentat avui la nova samarreta prepartit pel que resta de temporada, que destaca per la incorporació d’un logo feminista al pit que vol enviar un missatge a favor de l’empoderament de la dona i el feminisme en el món del futbol.

Així, el primer equip de la Fundació aposta per visibilitzar la lluita per la igualtat de gènere com a protagonista absoluta, mentre que segueix mantenint l’escut amb els colors de l’arc de Sant Martí com a referència al seu compromís contra la LGTBI-fòbia i la discriminació per raons d’orientació o identitat sexual en el món de l’esport i a la societat.

La nova samarreta es podrà adquirir de manera exclusiva encarregant-la al VAR de l’Estadi.

Deja una respuesta