En este momento estás viendo Marta Pifarré s’incorpora a l’staff tècnic del Femení roig-i-negre

Marta Pifarré s’incorpora a l’staff tècnic del Femení roig-i-negre

El nou conjunt amateur de futfem liderat per Marc Mestres ha incorporat a l’ex jugadora del Reus Marta Pifarré com a tècnica assistent i delegada de l’equip, mantenint així l’aposta pel compromís i el sentiment de pertinença a l’hora d’engegar el projecte.

Marta Pifarré, que va ser 5 temporades jugadora roig-i-negra, jugant també a Nàstic i Valls, té el Grau superior d’esports (AAFE), formació com a entrenadora i preparadora física, i compta també amb anys d’experiència a les banquetes del futbol base del CF Reus Deportiu, Salle Bonanova i Barça Escola.

L’amateur femení roig-i-negre 2021/22 engegarà motors el dilluns 16 d’agost amb una plantilla plena de cares conegudes a la gespa i també a la banqueta. 

Deja una respuesta