En este momento estás viendo El Juvenil Femení agafa aire gràcies a la victòria contra el Girona (0-1)

El Juvenil Femení agafa aire gràcies a la victòria contra el Girona (0-1)

Les roig-i-negres van aconseguir emportar-se els tres punts del Municipal Torres de Palau amb un solitari gol de Maria del Carme Cendra

Després del gran paper que va fer l’equip reusenc la jornada passada, han confirmat les bones sensacions en el partit davant el Girona d’aquest dissabte. Com ja van fer al camp del Sabadell, les roig-i-negres van tornar a emportar-se una victòria a domicili, molt important per tallar la ratxa de tres derrotes seguides i donar un impuls a l’equip de cara a la recta final de lliga.

El Juvenil Femení tenia davant a un gran equip, un dels històrics del futbol català i que sempre lluita per estar el més amunt possible. Però el conjunt reusenc va fer un pas endavant per lluitar de tu a tu i va acabar emportant-se el partit amb un solitari gol de la davantera Maria del Carme Cendra al minut 54. Les jugadores van aconseguir mantenir el resultat fins al final del partit i es van endur els tres punts a casa.

Es tracta d’una victòria vital per aconseguir la permanència en una temporada que no està sent gens fàcil per al Juvenil Femení. L’equip entrenat per Pau Segura ha tornat a demostrar la seva entrega i compromís per tirar endavant la situació fins a l’últim partit de la temporada. Ara, les roig-i-negres tindran dues setmanes per a preparar la següent jornada que es jugarà a casa davant la Damm, que es troba a les posicions altes de la classificació.

Girona FC: Judit Sacrest, Elisabet Pujolar, Maria Dominguez, Alba Planas, Marta López, Nuria Gonzálvez, Marina Justicia, Nina Caballero, Carla Jimenez, Clàudia Bustins i Julia Uriel (Samrawit Pons, Nuria Relat, Miriam Boiano, Aina Zurita, Anna Turon, Andrea Rosa)

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil Femení’: Carlota Salomó, Marta Castellví, Emma Rosendo, Lucia Lindio, Carla Vázquez, Cinta Vilarroya, Maria del Carme Cendra, Mariona Barceló, Nil Figueras, Núria Martorell i Alba Sánchez (Noa Cobos, Abril Sala, Clàudia González, Elsa Doncel, Paula Catalan)

Gols: Maria del Carme Cendra (54’)

Targetes: Elsa Doncel (74’)

Deja una respuesta