En este momento estás viendo Nou coordinador en el ‘futfem’ roig-i-negre

Nou coordinador en el ‘futfem’ roig-i-negre

Roger Juncosa agafa el relleu de Sergi Serra al capdavant de l’area tècnica del futbol femení de l’entitat.

La Fundació Futbol Base Reus ha tancat la incorporació de Roger Juncosa, que ha estat escollit com a nou coordinador del futbol femení de l’entitat. Juncosa substitueix en el càrrec a Sergi Serra i assumeix aquesta parcel·la en un moment que té una importància cabdal, ja que és l’any en què s’afegeix l’equip amateur femení dins l’estructura esportiva.

Roger Juncosa ha estat fins ara l’entrenador de l’equip Aleví Femení de la Fundació i és titulat en educació primària amb especialitat en Educació Física. Amb més de nou temporades d’experiència a les banquetes, el tècnic reusenc encara aquest repte “amb tota la il·lusió del món i amb moltes ganes d’ajudar en tot el possible a fer créixer un projecte tan potent com el del futbol femení del Reus”.

Des de la Fundació agraïm a Sergi Serra la seva gran feina i dedicació, assumint la coordinació del futbol femení des de la creació de l’entitat i donem la benvinguda a Roger Juncosa, dessitjant-li sort i encerts.

Deja una respuesta